expodrink-cover

Κυρίες / Κύριοι

Στην Ελλάδα από τους π.χ. χρόνους λάτρεψαν το κάθε φύσεως ποτό που τους προκαλούσε απόλαυση και ευφορία. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που τσούγκριζαν τα ποτήρια τους για να τέρπεται και η τέταρτη αίσθησή τους, η ακοή, μιας και ήταν η μοναδική που δεν συμμετείχε όταν έπιναν το ποτό τους.

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον στην Ελλάδα του σήμερα ανθούν εκατοντάδες ποτοποιίες  με εξαιρετικά προϊόντα, ενώ κάποιες από αυτές εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας  και στο εξωτερικό.

Εάν λοιπόν είστε κάποια από αυτές τις επιχειρήσεις και θέλετε να γίνουν γνωστά τα προϊόντα σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συμμετάσχετε στην πρώτη και μεγαλύτερη μέχρι σήμερα Έκθεση για τα Ελληνικά ποτά και μόνο, την EXPODRINK , την 1η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2021 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Σε ένα χώρο 6.500 τμ μεγάλης προβολής, δίπλα από το Σταθμό του metro ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, με άνετο parking ούτως ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες χιλιάδων επισκεπτών, θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στους Έλληνες επαγγελματίες, για να  τα γνωρίσει και να τα επιλέγει ακόμη και ο απλός καταναλωτής.

Η EXPODRINK ευελπιστούμε ότι θα γίνει πόλος έλξης και για τους επαγγελματίες του εξωτερικού, αφού η εταιρία μας, η PEPPER MEDIA , έχει εξασφαλίσει συνεργασία με την εταιρεία που διοργανώνει την EXPODRINK σε πολλές χώρες του πλανήτη μας, για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και διεθνούς επικοινωνίας.  Παράλληλα θα προσκληθούν από εμάς εκατοντάδες εταιρίες εισαγωγής ποτών από όλο τον κόσμο.

Η πλέον των 20 ετών εμπειρία μας στη διοργάνωση εκθέσεων και events, η πλήρης διαφημιστική κάλυψη από Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Έντυπα, η outdoor παρουσία της  και  η μεγάλη προβολή της μέσα από τα social media, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία, μιας άρτιας οργανωμένης  έκθεσης.

Η  EXPODRINK θα είναι δομημένη ως ακολούθως:

ΤΜΗΜΑ  Α :    KΡΑΣΙ, προϊόντα και accessories

TMHMA B:    OYZO, TΣΙΠΟΥΡΟ, ΡΑΚΙ, προϊόντα και accessories.

TMHMA   Γ:    ΜΠΙΡΑ, ΝΕΡΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΧΥΜΟΙ, ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ, προϊόντα και accessories.

TMHMA   Δ:    ΠΟΤΑ, ENERGY DRINKS, MIXERY, προϊόντα και accessories

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ:    12.00 έως 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ:                                 11.00 έως 20.00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ:    60€ έως 80€ / m2   πλέον ΦΠΑ 24%.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Με την υπογραφή του συμβολαίου προκαταβάλλεται το 30% της αξίας του περιπτέρου και το 70% το αργότερο έως την 1η  Φεβρουαρίου 2020 . Το ΦΠΑ καταβάλλεται με την έκδοση του τιμολογίου.

Κατά την διάρκεια της EXPODRINK, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, θα πραγματοποιούνται σεμινάρια από επιστήμονες συνεργάτες, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα, καθώς και ζωντανές συναυλίες και party’s σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μετά το κλείσιμο της έκθεσης ως ακολούθως.                                    

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  21.00 έως 23.00 Το μεγάλο party με ROCK και ROCK-BLUES ζωντανή μουσική, αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΣΑΒΒΑΤΟ:  21.00 έως 23.00  Ζωντανή συναυλία με Ελληνική μουσική.

ΚΥΡΙΑΚΗ:   20.00 έως !!!!  Αποχαιρετιστήριο party με Σαμπάνια, Cocktails και ζωντανή Latin μουσική.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@peppermedia.gr, για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε.

Θα ανταποκριθούμε άμεσα.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας

Με εκτίμηση ,

Για την εταιρεία

peppermedia-logo

ΚΑΤΟΨΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΚΑΤΟΨΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Α

ΚΑΤΟΨΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Β